Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul „Frumoasa și Bestia”

By  | 

Frumoasa și Bestia este unul dintre cele mai așteptate filme ale primăverii. Înscrie-te în concurs și poți câștiga una dintre cele 30 de invitații duble.

„FRUMOASA ŞI BESTIA / BEAUTY AND THE BEAST”

Sinopsis

Povestea şi personajele pe care publicul le ştie şi le iubeşte revin la viaţă într-o adaptare live-action spectaculoasă a clasicului film de animaţie Disney „Frumoasa şi Bestia”, printr-un regal cinematografic strălucitor, care celebrează una dintre poveştile cele mai îndrăgite din toate timpurile. „Frumoasa şi Bestia” este povestea călătoriei fantastice a lui Belle, o tânără inteligentă, frumoasă şi independentă, care este luat prizonieră de o Bestie în castelul său. În ciuda temerilor sale, ea se împrieteneşte cu personalul fermecat al castelului şi învaţă să privească dincolo de chipul hidos al Bestiei, dându-şi seama ce inimă blândă are Prinţul din interiorul Bestiei.

Din distribuţia filmului fac parte: Emma Watson în rolul lui Belle; Dan Stevens interpretează Bestia; Luke Evans este Gaston, chipeşul, dar superficialul sătean care o curtează pe Belle;  Kevin Kline îl joacă pe Maurice, tatăl lui Belle; Josh Gad este LeFou, aghiotantul suferind al lui Gaston; Ewan McGregor este Lumière, candelabrul; Stanley Tucci este Maestro Cadenza, clavecinul; Audra McDonald este Madame de Garderobe, şifonierul; Gugu Mbatha-Raw este Plumette, ştergătorul de praf; Hattie Morahan este vrăjitoarea; Nathan Mack este Chip, ceaşca de ceai; Ian McKellen este Cogsworth, ceasornicul, iar Emma Thompson este ceainicul, Doamna Potts.

Filmul regizat de Bill Condon este bazat pe producţia animată din 1991 a „Frumoasa şi Bestia”, iar scenariul este scris de Stephen Chbosky şi Evan Spiliotopoulos.

 Céline Dion – câştigătoare a cinci premii Grammy şi una dintre cele mai bine vândute artiste – va interpreta o melodie nouă, „How Does A Moment Last Forever”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului live-action „FRUMOASA ŞI BESTIA”.

 Filmul „Frumoasa şi Bestia” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

 

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Cinema City Park Lake din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Perioada de înscriere: 14 martie – 20 martie , ora 22:00

Extragerea câștigătorilor: 21 martie 2017

Vizionarea va avea loc pe data de 22 martie 2017 , ora de incepere a filmului 20.00 la Cinema City Park Lake, București.

Format: 3D subtitrat

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Adrian Lazar
Adriana Marin
Adriana Scaunasu
Alexandrina Mihalache
Alina Tanasie
Ana Braileanu
Andreea Sipoteanu
Catalina Avram
Cristian Ghita
Cristina Bazaverde
Cristina Ionita
Cristina-Mihaela Draghici-Nedelcu
Daniela Elena Pastrav
Deniza Cristian
Dragos Hristache
Elena Ciucioi
Florentina Badea
Ioan Danut Popa
Iulia Budrugeac
Luiza Popescu
Madalin Iatan
Magda Carabelu
Mariana Rus
Nicoleta Dumitru
Oana Stanciu
Oana-Milena Ionescu
Roxana Elisabeta Popa
Sergiu Giuraniuc
Stefan Rentea
Valentina Manea

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *