Pilot Magazin – revista oamenilor cu aripi

By  | 

Aici descoperi ca „a umbla cu capu-n nori” nu este o metafora, ci un mod incontestabil de a trai. Aici descoperi oameni care au facut din vise o pasiune, apoi si-au transformat pasiunea in meserie. Oameni insetati de cunoasterea si explorarea granitelor cerului. Oameni care nu s-au multumit cu putin si au preferat sa evadeze intr-o lume neinteleasa de ceilalti pamanteni, o lume fara margini dar periculoasa uneori. Oameni cu vointa de fier care s-au inversunat sa-si vada visul cu ochii: acela de a zbura, in toate formele sale.

Pilot Magazin este, practic, cartea de vizita in care toti iubitorii de zbor, profesionisti sau amatori, se vor regasi cu siguranta.

Revista ofera informatii diverse: materiale despre activitati de zbor cu avioane (ulm, motodeltaplane, deltaplane, parapante), povestiri si experiente de zbor de la cititori, stiri, evenimente, informatii utile, lectii tehnice si de zbor. Informatiile le poti regasi si la www.pilotmagazin.ro.

Participa acum la concursul „Cum se vede Bucurestiul de sus” si poti castiga unul din cele 2 zboruri deasupra Bucurestiului, oferite de Aventura Card!

Incepand cu 1 mai, revista Pilot Magazin se va gasi impreuna cu cardurile de zbor Aero Aventura Card in mall-ul din Vitan. Revista apare la inceputul fiecarei luni si se gaseste prin reteaua Inmedio.

  • Aventura Card este un corporate gift destinat oamenilor de afaceri si este o activitate perfetca pentru teambuilding-uri. Afla mai multe despre cardurile de zbor la www.aventuracard.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *