(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: Venom

By  | 

Unul din cele mai complexe și enigmatice personaje din universul Marvel intră în scenă ca Eddie Brock (Tom Hardy), devenind gazdă pentru simbiotul extraterestru Venom. Ca jurnalist, Eddie a încercat mulți ani să-l demaște pe faimosul om de știință al Life Foundation, Carlton Drake (Riz Ahmed) – o obsesie care i-a ruinat cariera și relația cu prietena sa, Anne (Michelle Williams). Atunci când unul din experimentele lui Drake – extraterestrul Venom – se contopește cu corpul lui Eddie, acesta a căpătat brusc noi superputeri incredibile, și șansa de a face aproape tot ceea ce dorește.

Pervers, întunecat, imprevizibil și alimentat de furie, Venom îl lasă pe Eddie să se lupte pentru a controla abilitățile periculoase care-i dau putere și-l intoxică în același timp. Pe măsură ce Eddie și Venom au nevoie unul de celălalt pentru a obține ceea ce vor, ei devin din ce în ce mai interconectați – unde se termină Eddie și unde începe Venom?

Columbia Pictures prezintă în asociere cu Marvel, o producție Avi Arad / Matt Tolmach / Pascal Pictures, Venom, avându-i în distribuție pe Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze și Reid Scott. Regia este asigurată de Ruben Fleischer, producția de Avi Arad, Matt Tolmach și Amy Pascal, după un scenariu de Jeff Pinkner & Scott Rosenberg și Kelly Marcel. După o poveste de Jeff Pinkner & Scott Rosenberg. Creat de Marvel Comics.  Producătorii executivi sunt David Householter, Stan Lee, Kelly Marcel și Tom Hardy.

Directorul de Imagine este Matthew Libatique, ASC. Scenograful este Oliver Scholl. Montajul de Maryann Brandon, ACE și Alan Baumgarten, ACE.  Coordonatorul Efectelor Vizuale este Paul Franklin. Creatorul costumelor este Kelli Jones.  Muzica de Ludwig Göransson.

NOI… SUNTEM… VENOM!

Cu toții avem ceva în noi care se declanșează doar cu furie. Cineva (sau ceva) se declanșează, și atunci nu te-ai simți bine să-l eliberezi?  Cât de satisfăcător ar fi să-i cureți capul unui idiot?  Cât de amuzant ar fi să-i arăți lumii ce stă la pândă în interiorul tău?

Pentru Eddie Brock, acel monstru – Venom – este pe punctul de a se dezlănțui – și partea întunecată a personalității sale va ieși la suprafață la propriu.

Din 5 octombrie, la Hollywood Multiplex.

Câştigătorii concursului sunt: Iatan Madalin si Minodora Marinescu.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site, vineri pe 5 octombrie.

Biletele sunt valabile pentru Bucureşti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *