(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

By  | 

Răspunde corect la întrebarea de concurs  și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „ VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS”!

VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum LEON, AL CINCILEA ELEMENT, sau LUCY, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști.

 Cu: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen.

Regia și scenariul: LUC BESSON

VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

t.rom. VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE

 

PREMIERA: 21 IULIE 2017 ÎN 3D

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 ȘI PROROM DISTRIBUTION

 

În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriilor locuite de oameni.

Când cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura.

În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.

Din 21 iulie, la Hollywood Multiplex.

 

Regulament

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Perioada de înscriere: 17-23 iulie 2017

Extragerea câștigătorilor: 24 iulie 2017

 

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Cristina Andreescu

Maria Andreea Funduc

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *