(P) Câștiga o invitație dublă la filmul SUPER PARTY LA BIROU

By  | 

Până pe 11 decembrie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Super party la birou”.

IMPORTANT:

 Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Participarea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Despre filmul “Super party la birou”

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Super party la birou” îi readuce împreună pe Jennifer Aniston şi Jason Bateman din 9 decembrie pe marile ecrane, într-o comedie care va da cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste.

În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Cea mai nebună comedie de sărbători, „Super party la birou” ajunge în premieră din 9 decembrie, la Hollywood Multiplex.

Titlul original: Office Christmas Party

Gen: Comedie

Regia: Josh Gordon, Will Speck

Scenariul: Jon Lucas, Justin Malen

Producători: Beau Bauman, Guymon Casady, Josh Gordon

Distribuţia: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Vanessa Bayer, Jillian Bell, Jamie Chung, Rob Corddry, Abbey Lee, Kate McKinnon, T.J. Miller, Olivia Munn, Karan Soni, Courtney B. Vance, Matt Walsh

Casa de producţie: Mr. Smith

Limba:  Engleză

Lansare în România: 09.12.2016

 

Concursul s-a încheiat.

Câstigătorii sunt: Adrian Lazăr și Rusu Cătălina

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *