(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Silence

By  | 

Până pe 19 martie, răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Silence”!

Mult anticipatul film despre credinţă şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâţi să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.

Titlul original: Silence

Gen: Dramă

Regia: Martin Scorsese

Scenariul: Martin Scorsese, Jay Cocks

Producători: Martin Scorsese, Emma Koskoff, Irwin Winkler

Distribuţia: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson

Casa de producţie: Cappa Defina Productions

Limba:  Engleză

Lansare în România: 17.03.2017

Scenariul filmului este scris de Scrosese împreună cu Jay Cocks şi are la bază romanul publicat de Shusaka Endo în 1966 care pune sub semnul întrebării lipsa răspunsului divin în faţa suferinţei umane.

Cu Andrew Garfield, Adam Driver şi Liam Neeson în rolurile principale, „Silence” ajunge în cinematografele din ţară din 17 martie. La Hollywood Multiplex.

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 13 februarie – 19 martie

Extragerea câștigătorilor: 20 martie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:
Andreea Lovin
Din Alexandra

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *