(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Return of Xander Cage

By  | 

Până pe 23 ianuarie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Live by Night”.

IMPORTANT:

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Despre filmul „Return of Xander Cage”

english: RETURN OF XANDER CAGE

t.rom. TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE

 Regia: D.J. Caruso

Scenariul: F. Scott Frazier, Chad St. John

Cu: Vin Diesel, Nina Dobrev, Ruby Rose, Samuel L. Jackson, Donnie Yen, Toni Collette, Deepika Padukone, Rory McCann, Tony Jaa

PREMIERA: 20 IANUARIE 2017 ÎN 3D

Distribuit de Ro Image 2000

Al treilea capitol din franciza-blockbuster care a redefinit genul thriller de spionaj este mai exploziv ca niciodată!

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.

Xander își recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină și descoperă o conspirație ale cărei hățișuri duc până la cele mai înalte niveluri din guvernele internaționale.

Nici de această dată Xander și acoliții lui nu vor face economie de umor sec și atitudine periculoasă, și e sigur că TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE va ridica ștafeta genului de acțiune cu scene de cascadorie cum nu s-au mai văzut până acum în vreun film.

DIN 20 IANUARIE, LA HOLLYWOOD MULTIPLEX!

REGULAMENT:

Perioada de înscriere: 16 ianuarie-22 ianuarie

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Duna Roxana
Babau Hermina

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *