(P) Câștigă o invitație dublă la filmul RESIDENT EVIL: CAPITOLUL FINAL

By  | 

Până pe 5 februarie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Resident Evil”.

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

RESIDENT EVIL: CAPITOLUL FINAL

Acţiune/Horror

Se pregăteşte lansarea ultimului capitol, a celei mai de succes franchise de film, inspirata după un joc video, care a adunat peste un miliard de dolari până în prezent, bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom .

Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Resident Evil: Răsplata, Alice (Milla Jovovich) este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor care nu au rămas morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul – Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.

Scenariul şi regia: Paul W.S. Anderson

Din 3 februarie, la Hollywood Multiplex. 

REGULAMENT:

Perioada de înscriere: 31 ianuarie-5 februarie

Extragere câștigători: 6 februarie

Concursul s-a închiat.

Câștigătorii sunt:

Diana Alexandra Ionescu

Ovidiu Ibiceanu

  

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *