(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: PACIFIC RIM UPRISING

By  | 

Gen: 3D Epic Adventure   

Cu: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona și Charlie Day             

Regia: Steven S. DeKnight

Scenariul: Emily Carmichael & Kira Snyder și Steven S. DeKnight și T.S. Nowlin

Story:  Steven S. DeKnight și T.S. Nowlin. Bazat pe personajele create de Travis Beacham

Producători: Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni, Cale Boyter, Guillermo del Toro, John Boyega, Femi Oguns

Producător executiv: Eric McLeod

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele, și a îngenunchea lumea noastră, Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți, și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.

Lui Jake i se alătură talentatul pilot Lambert (Scott Eastwood, din The Fate of the Furious), rivalul său personal, precum și Amara (debutanta Cailee Speany), o hackeriță de 15 ani, pentru care eroii din PPDC sunt singura familie care i-a mai rămas. Împreună, aceștia vor face front unit și vor conduce revolta celei mai puternice forțe de apărare din istorie, într-o aventură spectaculoasă, inedită și grandioasă.

Pacific Rim 2: Revolta e regizat de Steven S. DeKnight (Daredevil, produs de Netflix, Spartacus, produs de STARZ), și îi mai are în distribuție pe Jing Tian, Burn Gorman, Adria Arjona și Charlie Day.

Din 23 martie, la Hollywood Multiplex. Câștigătorii vor fi extrași vineri, 23 martie, iar numele lor vor fi anunțate în interiorul articolului.

Câştigătorii concursului sunt: Alin Cezar Stanciu şi Eduard Liviu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *