(P) Câștigă o invitație dublă la filmul The Mummy

By  | 

Până pe 11 iunie răspunde corect la întrebarea de concurs  și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „The Mummy”!

Gen:                                Acţiune/aventură

Cu:                                  Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis,

Jake Johnson, Courtney B. Vance şi Russell Crowe

Regia:                              Alex Kurtzman

Scenariul:                         Jon Spaihts, Christopher McQuarrie

Producători:                      Alex Kurtzman, Chris Morgan, Sean Daniel

Producători executivi:          Sarah Bradshaw

Tom Cruise conduce distribuţia acestei noi versiuni cinematografice a legendei care a fascinat culturi din toată lumea, încă din zorii civilizaţiei: MUMIA.

Deşi îngropată într-o criptă din adâncul deşertului, o prinţesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service şi Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viaţă în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, ameninţând omenirea cu terori nemaivăzute şi dincolo de puterea de înţelegere a oamenilor.

MUMIA ne poartă din nisipurile nesfârşite ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzaţii tari şi magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei şi de monştri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum şi pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman şi de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente – Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek şi Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.

Din 9 iunie, la Hollywood Multiplex.

IMPORTANT

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

REGULAMENT
 Perioada de înscriere:  6 – 11 iunie 2017

Extragerea câștigătorilor: 12 iunie 2017

 

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Catalina Barbu
Silvia Elena Cracea

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *