(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Moonlight

By  | 

Până pe 10 martie răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Moonlight”, câștigătorul premiului Oscar pentru Cel mai bun film la cea de-a 89-a ediţie a galei Premiilor Oscar!

Dintr-un total de opt nominalizări, drama scrisă şi regizată de Barry Jenkins a mai obţinut statuetele pentru Cel mai bun actor în rol secundar (Mahershala Ali) şi Cel mai bun scenariu adaptat (Barry Jenkins).

În lumina lunii / Moonlight urmăreşte un tânăr american de culoare, din copilărie şi până la maturitate, în timp ce se străduieşte să-şi găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane şi descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieţii contemporane afro-americane şi o intensă meditaţie personală şi poetică asupra identităţii, familiei, prieteniei şi dragostei.

Moonlight”, cel mai bun film la premiile Oscar, din 10 martie pe marile ecrane!

În vremurile astea tulburi, avem nevoie mai mult ca oricând de povestitori ca Jenkins, oameni capabili să transforme o poveste cu conflict şi suferinţă într-o simfonie despre dragoste şi prietenie care persistă în ciuda durerii. Mă îndoiesc că voi vedea un film mai bun ca Moonlight anul acesta.” (The Guardian).

Din 10 martie, la Hollywood Multiplex.

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 6 februarie – 10 martie

Extragerea câștigătorilor: 11 martie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Maria Manafu
Ioana Costina Vladoiu

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *