(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: MEG: CONFRUNTARE ÎN ADÂNCURI

By  | 

Titlul original: The MEG 3D

Titlul în limba română: MEG: Confruntare în Adâncuri

Gen: Acţiune, SF, Thriller

Regia: Jon Turteltaub

Scenariul: Dean Georgaris, Jon Hoeber, Erich Hoeber

Producători: Lorenzo di Bonaventura, Belle Avery, Colin Wilson

Distribuţia: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures, Gravity Pictures

Limba: Engleză

Lansare în România: 10.08.2018

Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF „MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub, care are premiera în cinematografele din ţară pe 10 august.

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

O producţie Warner Bros. Pictures şi Gravity Pictures, filmul „MEG: Confruntare în Adâncuri” are premiera din 10 august, la Hollywood Multiplex.

Câştigătorii concursului sunt: Vancsa Monika şi Gabriela Tanasie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *