(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: MAREA AVENTURĂ LEGO

By  | 

Titlul original: THE LEGO® MOVIE 2

Gen: Animaţie

Regia: Mike Mitchell

Scenariul: Phil Lord, Christopher Miller, Matthew Fogel

Producători: Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller, Roy Lee

Distribuţia: TBC

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba: Română

Lansare în România: 15.02.2019

Din 15 februarie, pe marile ecrane, mult așteptata continuare a animației care a dat startul freneziei LEGO®, „Marea Aventură LEGO 2” îi reunește pe eroii din Bricksburg într-o nouă misiune de salvarea a orașului lor. După cinci ani în care totul a fost grozav, locuitorii sunt din nou în pericol: invazia extraterestră LEGO DUPLO® distruge orașul mai repede decât poate fi reconstruit.

Lupta pentru a învinge inamicul și a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy, Batman și prietenii lor în ținuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea și abilitățile de reconstrucție, dar îi va ajuta în același timp să afle cât de speciali sunt.

O producție Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, în asociere cu LEGO System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animația „Marea Aventură LEGO® 2” are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română. La Hollywood Multiplex.

LEGO, DUPLO, logo-ul LEGO, minifigurinele, piesele și îmbinarea lor sunt marca înregistrată The LEGO Group. ©2018 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate.

Câştigătorii concursului sunt: Mihai Laurentiu Florea şi Andrei Popescu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *