(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Live by Night

By  | 

Până pe 16 ianuarie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Live by Night”.

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

 Despre filmul “Live by Night

Scris şi regizat de Ben Affleck, „Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul. O producţie Warner Bros. Pictures, „Legea nopţii” are premiera în cinematografe pe 13 ianuarie.

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

În timp ce Ben Affleck interpretează rolul principal, distribuţia este completată de Sienna Miller, Zoe Saldana şi câştigătorul Premiului Oscar, Chris Cooper.

„Legea nopţii”, din 13 ianuarie la Hollywood Multiplex.

Titlul original: Live by Night

Gen: Crima, Actiune

Regia: Ben Affleck

Scenariul: Ben Affleck

Producători: Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson, Ben Affleck, Jennifer Todd

Distribuţia: Ben Affleck, Elle Fanning, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana, Chris Cooper

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba:  Engleză

Durata: 128 minute

Rating: N15

Lansare în România: 13.01.2017

 

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Elena Ciucioi

Corina Tanasie

 

Comments

comments

1 Comment

  1. Maia

    11 ianuarie, 2017 at 16:17

    Afacerile înseamnă să câştigi bani muncind pe cont propriu, fără să dai socoteală şefilor şi fără să te limitezi la un câştig plafonat.
    A trăi din propria ta afacere înseamnă a fi un om liber.
    Daca vrei sa fii un om liber trimite un email la adresa: [email protected]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *