(P) Câștigă o invitație dublă la filmul KRONOS: SOLUŢIA EXTREMĂ

By  | 

t.rom. KRONOS: SOLUŢIA EXTREMĂ

Regia: Robert Kouba

Scenariul: Robert Kouba

Cu: John Cusack, Julian Schaffner, Jeannine Wacker, Carmen Argenziano, Eileen Grubba

PREMIERA: 1 DECEMBRIE 2017

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 ȘI PROROM

În 2020, Elias van Dorne (John Cusack), președintele VA Industries, cea mai mare companie de robotică din lume, prezintă cea mai puternică invenție pe care a creat-o până în acel moment, Kronos, un supercomputer care a fost realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Când Kronos intră online, analizează datele și ajunge imediat la concluzia că însăși omenirea e cea mai mare amenințare la pacea mondială, așa că lansează un atac global robotic pentru a scăpa omenirea de “virusul” numit “om”.

97 de ani mai târziu, un mic grup de oameni a mai supraviețuit, dar este vânat de armata de roboți. Un adolescent (Julian Schaffner) și o adolescentă (Jeannine Wacker) formează o alianță neobișnuită pentru a ajunge în lumea nouă, despre care se zvonea că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți. Dar oare această lume există, cu adevărat? Și vor trăi ei suficient de mult pentru a afla dacă există?

Din 1 decembrie, la Hollywood Multiplex.

IMPORTANT

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.
Perioada de înscriere: 11 decembrie – 17 decembrie


 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *