(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: JURASSIC WORLD: UN REGAT ÎN RUINĂ

By  | 

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

t.rom. JURASSIC WORLD: UN REGAT ÎN RUINĂ

PREMIERA: 8 IUNIE 2018 ÎN 3D ȘI IMAX 3D

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000                     

Gen: Acțiune/aventură               

Cu:  Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong,  James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall și Jeff Goldblum

Regia: J.A. Bayona

Scenariul: Derek Connolly, Colin Trevorrow

Bazat pe personajele create de Michael Crichton

Producători: Frank Marshall, Patrick Crowley, Belén Atienza

Producători executivi: Steven Spielberg, Colin Trevorrow

JURASSIC WORLD: UN REGAT ÎN RUINĂ

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și  ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

Jurassic World: Un regat în ruină îi are în distribuție pe Chris Pratt, Bryce Dallas,  James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda,

Toby Jones, Rafe Spall, BD Wong și Jeff Goldblum.

Din 8 iunie, la Hollywood Multiplex.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi pe site, pe data de 8 iunie 2018.


Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *