(P) Câștigă o invitație dublă la filmul GHOST IN THE SHELL

By  | 

Răspunde corect la întrebarea de concurs până pe 2 aprilie și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Ghost in the Sheel”!

În viitorul apropiat, Maiorul (Scarlett Johansson) este o premieră absolută: o ființă umană salvată dintr-un accident îngrozitor, care a fost cyber-îmbunătățită pentru a deveni soldatul perfect, devotat anihilării celor mai periculoși criminali din lume. Când terorismul atinge un nou nivel, care include abilitatea de a intra în mintea oamenilor pentru a-i controla, Maiorul este singura calificată pentru a-i opri. Când se pregătește pentru a înfrunta un nou inamic, Maiorul descoperă că a fost mințită: viața nu i-a fost salvată, ci furată. Din acel moment nimic nu o va opri pentru a-și recupera trecutul, pentru a afla cine i-a făcut asta, și pentru a-l opri s-o mai facă și altora. Bazat pe seria manga devenită cult, “Ghost in the Shell”.

GHOST IN THE SHELL

t.rom. GHOST IN THE SHELL

S.F.

Regia: Rupert Sanders

Scenariul: Jamie Moss

Cu: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Juliette Binoche, Takeshi Kitano

Premiera: 31 martie 2017 în 3D și IMAX 3D

Scarlett Johansson (The Avengers, Lost in Translation) se află în fruntea unei distribuții internaționale din care mai fac parte Pilou Asbæk (Ben-Hur, Lucy), “Beat” Takeshi Kitano (Merry Christmas Mr. Lawrence, seria Battle Royale), Juliette Binoche (The English Patient, Chocolat), Michael Carmen Pitt (“Hannibal,” “Boardwalk Empire”), Chin Han (Independence Day: Resurgence), Danusia Samal (“Tyrant”), Lasarus Ratuere (“Terra Nova”), Yutaka Izumihara (Unbroken) și Tawanda Manyimo (The Rover), ca și Daniel Henshall (serialul TV “TURN: Washington’s Spies”) și Kaori Momoi (Memoirs Of A Geisha).

Din 31 martie, la Hollywood Multiplex

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 27 martie – 2 aprilie 2017

Extragerea câștigătorilor: 3 aprilie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Laura Iuliana Ion
Roxana Luscan Elena

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *