(P) Câștigă o invitație dublă la filmul FURIOS ŞI IUTE 8

By  | 

Răspunde corect la întrebarea de concurs până pe 23 aprilie și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Furios si iute 8”!

Gen: Acţiune/Thriller

Cu: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, alături de Kurt Russell şi Charlize Theron

Regia: F. Gary Gray

Scenariul: Chris Morgan

Bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson

Producători: Neal H. Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell

Producători executivi: Amanda Lewis, Samantha Vincent, Chris Morgan

După Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaţionale, şi cel de-al şaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară şi mai îndrăgită serie din toate timpurile: FURIOS ŞI IUTE 8.

Acum, Dom şi Lett sunt în luna de miere, Brian şi Mia s-au retras din acţiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toţii par să ducă o viaţă cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, şi, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiaţi, cu toţii vor fi supuşi unor încercări cum nu şi-au imaginat vreodată.

De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York, şi ajungând tocmai pe tărâmurile îngheţate ale Mării Barent, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănţui haosul asupra întregii lumi, dar şi pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

În FURIOS ŞI IUTE 8, lui Vin Diesel i se alătură o distribuţie stelară, formată din:

Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky şi Kurt Russell.  Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood şi pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren.  Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), şi produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell şi Vin Diesel.

La Hollywood Multiplex!

FAST & FURIOUS 8  t.rom. FURIOS SI IUTE 8

PREMIERA: 21 aprilie 2017

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 18 aprilie – 23 aprilie 2017

Extragerea câștigătorilor: 24 aprilie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

George Tita Dobrescu

Gabriel Razvan

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *