(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Elliot The Littlest Reindeer

By  | 

t.rom. ELLIOT: O POVESTE DE CRĂCIUN

Voci română:

PERSONAJ ACTOR
ELIOTT OVIDIU TUDORACHE
HAZEL ALEXANDRA RADU
DJ IONUT GRAMA
WALTER CRISTI NEACȘU
 CLYDE VLAD RĂDESCU
MOȘUL GABI COSTIN
LĂMÂIȚĂ TOMI CRISTIN
CORKIE BIANCA PENA
JOLENE THEODORA STANCU
LUDZINKA GABRIELA BOBEȘ
UNT DE ARAHIDE CRISTI BALINT

 PREMIERA: 9 NOIEMBRIE 2018 ÎN VERSIUNE DUBLATĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 ȘI PROGRAMS4MEDIA

Sunteți pregătiți să vă înduioșeze povestea unui căluț cu o inimă cât el de mare?

Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e “renul” care trebuie să facă parte din echipa Moșului. Așadar, Elliot și Hazel o pornesc înspre Polul Nord, ca să participe la probele din concurs, dar Hazel află că un mare dezastru pune în pericol Crăciunul așa cum îl știm cu toții. Dar asta nu e singura nenorocire, căci, între timp, la fermă, o doamnă diabolică pune în pericol viețile prietenilor lor. Iată cum Elliot e pus în fața celei mai dificile alegeri din viața unui căluț ambițios, dar inimos: să-și salveze prietenii, sau să-și împlinească visul, și să salveze Crăciunul. Dar poate că alegerea lui o să fie mai simplă, fiindcă, până la urmă, cei care îndrăznesc să aibă visuri mărețe, își găsesc și forța să le facă să devină realitate.

 

“Elliot the Littlest Reindeer” e o animație produsă de LUCAS LYNETTE-KRECH cu compania Awesometown Entertainment din Toronto și Hamilton, Ontario, în asociere cu Elgin Road Productions Ltd.

Scenariul și regia îi aparțin lui JENNIFER WESTCOTT. Designerul NAEIM KHAVARI a lucrat alături de regizorul de animație SEAN COGHLIN și editoarea ALI LYNETTE-KRECH. Muzica originală e compusă de GRAYSON MATTHEWS, și include piesa compusă special pentru animație, “Off to the Races” interpretată de KOLTON STEWART. Producători executivi sunt DANIEL KRECH, JACKIE

LYNETTE, VICTORIA WESTCOTT, JASON MORING, MIKE SEARS, MICHAEL S. EMERSON, și ACTIVE MEDIA SERVICES, INC. Animația a fost produsă cu ajutorul TELEFILM CANADA și CANADIAN FILM OR VIDEO PRODUCTION TAX CREDIT, și produsă și dezvoltată cu ajutorul ONTARIO MEDIA DEVELOPMENT CORPORATION.

Din 9 noiembrie, la Hollywood Multiplex.


Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *