(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: DARKEST HOUR

By  | 

DARKEST HOUR

t.rom. DARKEST HOUR. ZIUA DECISIVĂ

Gen:                                dramă

Cu:                                  Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup și Ben Mendelsohn

Regia:                             Joe Wright (Atonement, Hanna, Pride & Prejudice, Anna Karenina)

Scenariul:                         Anthony McCarten (The Theory of Everything)

Producători:                     Tim Bevan, Eric Fellner, Anthony McCarten, Lisa Bruce,

Douglas Urbanski

DARKEST HOUR. ZIUA DECISIVĂ este o producție Working Title Films, distribuită internațional de Focus Features, iar în România, de Ro Image 2000.

La începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (interpretat de Gary Oldman).

Acesta duce o luptă pe două fronturi – pe cel intern, trebuie să facă față mașinațiunilor rivalilor săi politici, iar pe plan extern are de luat decizia de a duce negocieri de armistițiu cu Hitler, salvând, astfel, națiunea britanică de costul unui război, sau de a merge înainte cu războiul, deși acesta pare deja pierdut.

Regizat de Joe Wright, filmul este povestea dramatică și impresionantă a celor patru săptămâni din 1940, în care curajul lui Churchill de a-și asuma poziția de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.

Din 19 ianuarie, la Hollywood Multiplex.

IMPORTANT

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.
Perioada de înscriere: 13 ianuarie 2018 – 18 ianuarie 2018.


Comments

comments

1 Comment

  1. cosmin

    13 ianuarie, 2018 at 16:42

    Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *