(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: DARKEST HOUR

By  | 

DARKEST HOUR

t.rom. DARKEST HOUR. ZIUA DECISIVĂ

Gen:                                dramă

Cu:                                  Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup și Ben Mendelsohn

Regia:                             Joe Wright (Atonement, Hanna, Pride & Prejudice, Anna Karenina)

Scenariul:                         Anthony McCarten (The Theory of Everything)

Producători:                     Tim Bevan, Eric Fellner, Anthony McCarten, Lisa Bruce,

Douglas Urbanski

DARKEST HOUR. ZIUA DECISIVĂ este o producție Working Title Films, distribuită internațional de Focus Features, iar în România, de Ro Image 2000.

La începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (interpretat de Gary Oldman).

Acesta duce o luptă pe două fronturi – pe cel intern, trebuie să facă față mașinațiunilor rivalilor săi politici, iar pe plan extern are de luat decizia de a duce negocieri de armistițiu cu Hitler, salvând, astfel, națiunea britanică de costul unui război, sau de a merge înainte cu războiul, deși acesta pare deja pierdut.

Regizat de Joe Wright, filmul este povestea dramatică și impresionantă a celor patru săptămâni din 1940, în care curajul lui Churchill de a-și asuma poziția de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.

Din 19 ianuarie, la Hollywood Multiplex.

IMPORTANT

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.
Perioada de înscriere: 13 ianuarie 2018 – 18 ianuarie 2018.


Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *