(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Crăiasa zăpezii 3

By  | 

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la animația 3D Crăiasa Zăpezii: Foc și Gheață, valabile la Cinema City Sun Plaza din București.

Craiasa Zapezii se întoarce la cinema și îi readuce pe Gerda, Kai și Orm cu o nouă aventură spectaculoasă.

Împreuna cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ținutul trolilor și, din greșeală, sunt loviți de vraja focului și a gheții. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheța orice, curând puterile lor scapă de sub control.

Crăiasa Zăpezii revine pe marile ecrane cu prieteni vechi și noi, cu același umor și distracție, pericole, aventuri și lecții de viață pentru cei mici și cei mari. Mergi cu familia la cinema din 6 ianuarie. Un film distribuit de Freeman Entertainment, dublat în limba română de Elena Gheorghe, Dragoș Bucur, Kamara și multi alții.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișati pe site pot merge la film cu buletinul și cu mail-ul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Concursul se va desfășura în perioada  30 decembrie 2016 – 08 ianuarie 2017

Extragerea câștigătorilor – 9 ianuarie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Ana Emanuela Marinescu

Marian Lucian Badea

Hermina  Babau

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *