(P) Câștigă o invitație dublă la filmul Copacul cu povești

By  | 

Până pe 26 februarie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Copacul cu povești”!

IMPORTANT:

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

 

 

Titlul original: A Monster Calls

Gen: Dramă, Fantastic

Regia: Juan Antonia Bayona

Scenariul: Patrick Ness

Producători: Belén Atienza

Distribuţia: Liam Neeson, Felicity Jones, Sigourney Weaver, Toby Kebbell

Casa de producţie: Lionsgate

Limba: Engleză

Durata: 108 minute

Rating: AP12

Lansare în România: 24.02.2017

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „Copacul cu poveşti” este povestea emoţionantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale şi vizitele nocturne ale unui monstru milenar.

În fiecare seară, Conor merge la culcare cu teamă şi speranţa ca măcar o noapte să aibă un somn liniştit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopţii, are acelaşi coşmar: din întunericul nopţii, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei poveşti impresionante, după care îi va cere ceva  cu adevărat important în schimb.

Cu ajutorul acestui monstru, Conor va descoperi compasiunea, dragostea şi câţiva aliaţi pe care se va putea baza necondiţionat, în ciuda greutăţilor care îl încearcă. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Copacul cu poveşti” are premiera în cinematografe din 24 februarie 2017.

La Hollywood Multiplex.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 20 februarie – 26 februarie.

Extragerea câștigătorilor: 27 februarie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: 

Mihalache Ghita Ioana

Cezar Vasilescu

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *