(P) Câștigă o invitație dublă la filmul CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE

By  | 

Până pe 12 februarie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE”!

IMPORTANT:

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

FIFTY SHADES DARKER

t.rom. CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE

Gen:                                Dramă

Cu:                                  Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy,

Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes

Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote with Kim Basinger şi

Marcia Gay Harden

Regia:                             James Foley

Scenariul:                      Niall Leonard – Bazat pe romanul lui E L James

Producători:                      Michael De Luca, E L James, Dana Brunetti, Marcus Viscidi

PREMIERA: 10 FEBRUARIE 2017

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000

Jamie Dornan şi Dakota Johnson se întorc ca Christian Grey şi Anastasia Steele în CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE, al doilea capitol al fenomenului internaţional “Fifty Shades”, care continuă povestea pusă în mişcare de blockbusterul din 2015, cu încasări mondiale de peste 560 de milioane de dolari. Noul capitol soseşte pe marile ecrane aproape de Sfântul Valentin, şi vă invită să luaţi parte la noi experienţe.

Christian Grey are inima rănită acum, şi încearcă s-o atragă înapoi în lumea lui pe Ana Steele, aceasta e mult mai precaută, de data aceasta, aşa că cere reguli noi înainte de a accepta să-i dea lui Christian o a doua şansă. Relaţia dintre cei doi începe să capete stabilitate şi să se bazeze pe încredere, cuplul va fi asaltat de figuri dubioase din trecutul lui Christian, care sunt decise să le distrugă speranţele pentru un viitor împreună.

În noul capitol îi vom revedea pe Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford şi Max Martini, cărora li se alătură nume sonore precum Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote şi Eric Johnson.

CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE e regizat de James Foley (Fear, House of Cards) şi produs de Michael De Luca, Dana Brunetti şi Marcus Viscidi, alături de E L James, creatoarea seriei de cărţi-bestseller. Scenariul îi aparţine lui Niall Leonard, şi e bazat pe romanul lui James.

Din 10 februarie la Hollywood Multiplex.

REGULAMENT:

Perioada de înscriere: 06 ianuarie-12 februarie

Extragere câștigători: 13 februarie

Concursul s-a încheiat. Câștigatorii sunt:

Badea Florina

Andreea Daniela Nicu

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *