(P) Câștigă o invitație dublă la filmul CHIP’s

By  | 

Până pe 26 martie, răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul CHIP’s.

Dax Shepard şi Michael Peña aduc acţiunea şi comedia laolaltă pe marile ecrane din 24 martie, în filmul „CHIPs: Poliţişti de belea”. Producţia Warner Bros. Picures este scrisă şi regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu acelaşi nume, difuzat la TV în anii ʹ70.

Jon Baker şi Frank „Ponch” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliţie autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-şi refacă viaţa şi căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experienţă a unuia şi egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze.

Alături de Dax Shepard şi Michael Peña, din distribuţia filmului mai fac parte Rosa, Adam Brody, Kristen Bell şi Vincent D’Onofrio.

Titlul original: CHIP’s

Gen: Comedie

Regia: Dax Shepard

Scenariul: Dax Shepard

Producători: Andrew Panay, Robert J. Dohrmann, Nate Tuck, Rick Rosner, Michael Peña, Dax Shepard

Distribuţia: Dax Shepard, Michael Peña, Rosa Salazar, Adam Brody, Kristen Bell, Vincent D’Onofrio

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba: Engleză

Lansare în România: 24.03.2017

Din 24 martie, la Hollywood Multiplex.

 

IMPORTANT:

Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti, numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

REGULAMENT

Perioada de înscriere: 20 martie – 26 martie 2017

Extragerea câștigătorilor: 27 martie 2017

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Floarea Nedelcu

Andreea Elena Fisca

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *