(P) Câștiga o invitație dublă la filmul Arrival

By  | 

Până pe 13 noiembrie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul Arrival.

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Despre filmul “Arrival

Douăsprezece nave misterioase aterizează în locuri diferite de pe glob, stârnind panică. Înainte doar imaginați sau contestați, extratereștrii sunt acum aici, dar nimeni nu știe de ce au venit și ce planuri au. Lumea întreagă lansează imediat supoziții, iar marile puteri amenință să atace „invadatorii”.

În acest context, Dr. Louise Banks (Amy Adams), specialistă în lingvistică, este angajată de Guvernul SUA să descifreze limbajul “intrușilor” pentru a le afla intențiile. Modul în care aceștia comunică este însă diferit de orice cunoaște omenirea, astfel încât Banks și colegul fizician Ian Donnelly (Jeremy Renner) se folosesc deopotrivă de cifre, litere, sunete și mimă în incercarea de a relaționa cu doi reprezentanți ai oaspeților nepoftiți. Miza: soarta planetei. Scopul: de a afla cât mai curând ce îi frământă pe toți: Ce caută extratereştrii pe Terra? Au venit să cotropească sau doar să cunoască omenirea? Sunt periculoși sau pașnici?

Cu o abordare neconvențională și eforturi istovitoare, echipa decodează, treptat, piese din uriașul puzzle pe care îl reprezintă limbajul civilizației extraterestre. Între timp însă, liderii lumii se întrec în ultimatumuri, iar tensiunea generală riscă să degenereze într-un război inter-planetar.

Din 11 noiembrie, la Hollywood Multiplex.

Ce câștigi?

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs şi poţi castiga 2 invitatii duble la filmul Arrival!

Regulament

Perioada de desfăşurare: 07 noiembrie – 13 noiembrie

Extragerea câştigătorilor: 14 noiembrie

Premii: 2 invitaţii duble

Concursul s-a încheiat!

Câștigătorii sunt:

George Silviu Boloca

Petruta Cosma

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *