(P) Câștigă o invitație dublă la filmul A STAR IS BORN

By  | 

Gen: Romantic, Musical

Regia: Bradley Cooper

Scenariul: Eric Roth, Bradley Cooper, Will Fetters

Producători: Bill Gerber, Jon Peters, Bradley Cooper, Todd Phillips, Lynette Howell Taylor

Distribuţia: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, with Dave Chappelle, Sam Elliott

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba: Engleză

Lansare în România: 19.10.2018

Din 19 octombrie, „A Star is Born” aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: pe actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar şi superstarul Lady Gaga, aflată la primul ei rol principal major. Totodată, producţia reprezintă debutul lui Cooper în postura de regizor.

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Pe lângă rolul principal, Lady Gaga interpretează în film melodii originale, pe care le-a scris împreună cu Bradley Cooper şi artişti talentaţi ca Lukas Nelson, Jason Isbell şi Mark Ronson. Coloana sonoră este în întregime originală şi înregistrată live.

O producţie Warner Bros. Pictures, „A Star is Born” are premiera pe marile ecrane din ţară începând cu 19 octombrie. La Hollywood Multiplex.

Câştigătorii concursului sunt: Margit Vari si Ioana Aldea.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *