Cosmopolitan, Warner Bros. si Freeman Entertainment te invita la film!

By  | 

Au pornit spre marginea pamantului in cautarea adevarului si a aventurii. Expeditia navei Essex trebuia sa fie un triumf. Insa fatidica intalnire cu gigantica balena cu vointa aproape umana schimba cursul lucrurilor si transforma totul intr-un dezastru de proportii epice, care a inspirat legenda Moby Dick. Dar Herman Melville spune doar jumatate din poveste…

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:
Hunyadi Iolanda
Daniela Matei
Ionita Adriana

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la filmul In Inima Marii.   

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Inima Marii, veteranul ofiter second Owen Chase este interpretat de acest actor cunoscut pentru recentele sale roluri  in seria Thor, seria The Avengers si Rush. Care este numele lui? 

  1. Chris Hemsworth
  2. Channing Tatum
  3. Bradley Cooper

Din 4 decembrie, Ron Howard, regizorul Apollo 13 si A Beautiful Mind iti aduce In Inima Marii, un film intens, plin de actiune si cu efecte incredibile, un film care-ti va starni toate simturile. Chris Hemsworth si Cillian Murphy iti dau o lectie dura despre fortarea extrema a limitelor si lupta disperata pentru supravietuire.  In Inima Marii, o productie Warner Bros. Pictures distribuita de Freeman Entertainment. Din 4 decembrie in 3D si Dolby Atmos numai la cinema.

REGULAMENT

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *