Câștigă obiecte de design românesc la Electric Castle

By  | 

Cosmo susține designul românesc și te invită să #getunplugged la Electric Castle, la standul designerilor români Fashion Unplugged.

Fashion Unplugged este cel mai recent proiect al unui grup de tineri designeri din Cluj-Napoca care își propun sa se întâlnească la Electric Castle cu iubitorii de muzică și modă, într-un setup inedit, un fashion stage unde vor expune, promova și vinde design românesc. Vor fi prezenți 11 designeri, stiliști de modă, make-up și hairstyle, fotografi și invitați speciali. Programul zilelor include workshop-uri de styling și consultanță vestimentară, se vor prezenta tendințele și se vor face sesiuni de shopping personalizat. Produsele au fost special create pentru acest eveniment, având ca temă comună outfit-ul de festival. Vizitatorii Fashion Unplugged vor putea achizițona la fața locului piesele propuse la prețuri accesibile publicului larg.

Cei 12 designeri confirmați sunt: Iulia Sasu, Astrid Tirlea, Woven, Concepto, Constantine Babeanu cu Renata Rakossy, Andrea Szanto, Ovidiu Pop, Indee by Diana Magda, Inga Bragaru, Flore Diana, Atelier 173 si Oana Pop.

Fashion Unplugged oferă în fiecare zi premii participanților la Electric Castle care distribuie postările de pe pagina Cosmopolitan România, astfel:

joi, 14 iulie – accesoriu Indee by Diana Magda – câștigător: Ioana Cazan

vineri, 15 iulie – pantaloni Ovidiu Pop și colier Woven Atelier – câștigător: Bea Birtalan

sâmbătă, 16 iulie – rochie Flore Diana și brățară Concepto

duminică, 17 iulie – top Iulia Sasu 

Câștigătorii vor fi anunțați prin mesaj privat și în postarea de concurs și își vor putea ridica premiile doar pe perioada festivalului Electric Castle, de la fashion corner-ul unde se regăsește și panoul Cosmopolitan. Nu uita de concursul zilnic la care puteți câștiga cocktail-uri Aperol!

Foto: Anca Chereji

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *