Cosmopolitan si Freeman Entertainment te invita la film!

By  | 

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul “Mad MAx”, valabile la Cinema City Sun Plaza.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In urma cu 3 decenii, genialul regizor George Miller a incalcat toate regulile si a creat un nou gen de film. O noua lume. Periculoasa, plina de haos si salbatica, in care doar nebunii supravietuiesc.  Lumea lui Mad Max. Un om redus la un singur instinct: de supravietuire. El e cel care fuge si de cei vii, si de cei morti.

E greu de spus care este mai nebun. El sau toti ceilalti.

Castigatorii invitatiei “Mad Max” sunt:

Dobrescu Diana

Ciurez Aurora
Racu Marilena

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea din formularul de concurs de mai jos si poti castiga 3 invitatii la mult-asteptatul film Mad Max: Drumul Furiei, cu Tom Hardy si Charlize Theron.

Intrebare

Acest actor, cunoscut pentru rolul lui Bane in The Dark Knight Rises, il interpreteaza pe Max Rockatansky, in Mad Max: Drumul Furiei. De curand, a jucat in Lawless si Locke.

Care este numele actorului?

  1. Mel Gibson
  2. Christian Bale
  3. Tom Hardy

Pregateste-te pentru o supradoza de adrenalina. Din 15 mai, incepe din nou nebunia. Un film Warner Bros. Pictures, actiunea post-apocaliptica „Mad Max: Drumul Furiei” ajunge pe marile ecrane din tara incepand cu 15 mai. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Vizioneaza-l in 2D, 3D, IMAX 3D si 4Dx.

Regulament

Perioada de desfasurare: 14 mai –  22 mai
Concursul se incheie la: 22 mai, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de  25 mai 2015

Citeste AICI regulamentul.

Comments

comments