Cosmopolitan.ro te trimite la film!

By  | 

Câștigă o invitație dublă la vizionarea specială a filmului ”Me Before You”. Iată cât de simplu este!

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos până pe data de 29 iunie şi o invitaţie dublă la mult aşteptata peliculă ”Me Before You”, de vineri, 1 iulie, ora 20.00 poate fi a ta!

Concursul s-a incheiat. Au castigat cate o invitatie dubla la film:

Alexe Adelina
Rentea Stefan-Alexandru
Buzatu Valentina Cristina
Cainamisir Claudia
Caramalau Gabriela
Ciucu Stefan
Codrescu Alexandra
Constantin Anca
Corneci Antoaneta
Dasa Diana
Drăghici-Nedelcu Cristina-Mihaela
Dumitrascu Dana
Fleschiu Simona
Grigore Sandra
Lupu Daniel-Mihai
Mihai Iulia Corina
Mitroi Andreea
Negrea Geanina
Patrascu Adrian
Savu Cristiana
Serban Diana
Stoica Adriana 
Tache Dorina Doina
Tarsolea Dragos
Teca Andreea
Toader Luoana
Topala Viorel
Trocea Adriana
Tudor Raluca
Fundateanu Marian
Valcu Liliana
Vas Raluca-Georgiana 
Velicu Mariana
Pintilie Laura
Vrabie Stefania

Important:

Vizionarea va avea loc la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti. Grăbeşte-te! Am pus în joc doar 35 de invitaţii duble. Dupa extragerea la sorţi, caştigatorii vor fi afişaţi în pagina de concurs pe 30 iunie.

Despre filmul ”Me Before You

Louisa „Lou” Clark (Clarke) locuieşte într-un orăşel pitoresc dintr-o zonă rurală a Angliei. Fără să aibă o direcţie foarte clară în viaţa ei, Louisa este o tânără creativă şi excentrică, în vârstă de 26 de ani, care îşi schimbă mereu locul de muncă pentru a-şi ajuta familia. Însă felul ei vesel de a fi este pus la încercare atunci când se confruntă cu o nouă provocare în carieră. Ea acceptă să devină îngrijitoarea şi însoţitoarea lui Will Traynor (Clafin), un tânăr bancher foarte bogat, care a ajuns într-un scaun cu rotile în urma unui accident pe care l-a avut cu doi ani în urmă şi a cărui viaţă i s-a schimbat radical, într-o clipă.

Nemaivând spiritul aventuros de altădată, Will a devenit cinic, renunţând aproape complet la a mai trăi. Asta până când apare Lou, care este hotărâtă să-i arate că viaţa încă merită trăită. Cei doi pornesc împreună într-o serie de aventuri care le schimbă viaţa şi inimile în feluri în care nici unul nu-şi imagina.

În film îi întâlnim şi pe actorii nominalizaţi la Oscar, Janet McTeer („Albert Nobbs,” „Tumbleweeds”), Charles Dance („The Imitation Game”), Brendan Coyle („Downton Abbey”), Stephen Peacocke („Hercules”), Matthew Lewis („Harry Potter”), Jenna Coleman („Dr. Who”), Samantha Spiro („From Hell”), Vanessa Kirby („About Time”).

Sharrock regizează filmul după scenariul ce se bazează pe cartea scrisă de Jojo Moyes. Filmul este produs de Karen Rosenfelt („The Twilight Saga”, „Max”) şi Alison Owen („Saving Mr. Banks,” „Suffragette”), şi produs executiv de Sue Baden-Powell („Elysium,” „Pride and Prejudice and Zombies”).

Echipa creativă din spatele producţiei îi include pe directorul de imagine nominalizat la Oscar, Remi Adefarasin („Elizabeth”), designerul de producţie Andrew McAlpine („An Education”), editorul John Wilson („Downton Abbey”) şi designerul de costume Jill Taylor („My Week with Marilyn”).  Muzica este compusă de Craig Armstrong („The Great Gatsby”).

REGULAMENT

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *