Cosmopolitan.ro te invita la filmul “Hot Pursuit: Urmarire Periculoasa”!

By  | 

Castiga pe cosmopolitan.ro o invitatie dubla la vizionarea speciala a filmului “Hot Pursuit: Urmarire Periculoasa”. Iata cat de simplu este sa castigi o invitatie dubla la cel mai asteptata pelicula a lunii mai, in care actritele Sofía Vergara şi Reese Witherspoon fac un duo exploziv!

afis-urmarire-periculoasa-main

Despre “Hot Pursuit: Urmarire Periculoasa”

În „Urmărire periculoasă”, Ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofía Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti.

Filmul „Hot Pursuit / Urmărire periculoasă” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 8 mai 2015. Biletele pot fi deja rezervate sau achiziţionate, în cinematografele partenere.

Rigidul ofiţer Cooper (Reese Witherspoon) este onorată şi încântată deopotrivă să i se atribuie sarcina aparent simplă de a o escorta pe Daniella Riva (Sofía Vergara), soţia unui cap al mafiei, prin Texas, unde Daniella şi soţul ei vor depune mărturie împotriva unui mare distribuitor de droguri. Este o zi rară în afara secţiei de poliţie, iar micuţa poliţistă extrem de entuziastă promite să nu îl dezamăgească pe căpitan. După ce a câştigat deja distincţia nefericită ca orice acţiune a ei să nu se termine cu bine, ea este hotărâtă ca de această dată să nu o dea în bară în binecunoscutul stil „Cooper”.
Cu toate acestea, la întâlnirea cu dinamica doamnă Riva – o frumuseţe columbiană cu forme şi cu opinii la fel de puternice precum accentul ei – este foarte clar că acest lucru nu va fi floare la ureche. Şi înainte de a putea chiar conveni asupra a ce pantofi cu toc Daniella poate să îşi împacheteze pentru drum, poliţiştii şi domnul Riva sunt omorâţi într-o ambuscadă, iar frumoasa Daniella rămâne văduvă. Astfel, călătoria aparent uşoară a celor două fete, de la San Antonio spre Dallas, se transformă într-o cursă contracronometru de tipul „fugi pentru viaţa ta”… printr-o mulţime de gloanţe care zboară!

Castigatori:

Laura Mitoc

Mohora Bogdan

Bleotu Gheorghe

Dumitrache Alina

Fisca Andreea Elena

Marin Dragos Mihai

Florescu Petria

State Elena Valentina

Stan Alexandra Diana

Ciurez Vasilica Aurora

Padureanu Venera

Tudor Maria

Dobrica Ana Maria

Pepelea Mariana

Iosif Mighel Florentin

Ungureanu Bogdan

Burlacu Marius

Morar Elena

Combei Georgiana Alexandra

Petculescu Alina Mihaela

Stanciu Bogdan

Petculescu Radu Cristian

Roxana Ionela Barbu

Ionescu Ionut Alexandru

Corneci Antoaneta

Bozianu Gina Valentina

Nasturas Constantin Adrian

Pasescu Nicoleta

Andrei Mirela

Voicu Valentin Ionut

Receanu Mariana Alina

Gheorghe Lucretia

Butanoiu Liliana Nicoleta

Tanase Monica

Cambei Nicoleta

Violeta Enescu

Macau George Constantin

Boiciuc Simona-Elena

Ce castigi?

Castiga o invitatie dubla la vizionarea speciala a filmului ”Hot Pursuit: Urmarire Periculoasa”, organizata special pentru cititorii Cosmopolitan.ro. Si tu te poti numara printre cei 45 de castigatori daca urmazi pasii de mai jos.

Cum participi?

Raspunde la intrebarea ”Cum o cheama pe actrita care joaca rolul Daniellei Riva in filmul Hot Pursuit: Urmarire Periculoasa?” in formularul de concurs de mai jos si te poti numara printre cei 45 de castigatori ai unei invitatii duble la vizionarea speciala a filmului.

IMPORTANT

Vizionarea are loc la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti vineri, 8 mai 2015, ora 19.00. Atentie! Castigatorii trebuie sa ajunga la casa de bilete de la ora 18.15, pentru a intra in posesia invitatiilor.


Regulament

Perioada de desfasurare: 01 – 07 mai 2015
Concursul se incheie la: 07 mai, ora 23:59.
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 08 mai 2015

Inscrie-te in formularul de AICI pentru a castiga o invitatie dubla la vizionarea speciala Hot Persuit!

REGULAMENT

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *