Cosmopolitan.ro si Hollywood Multiplex te trimit in fiecare saptamana la film!

By  | 

poveste-de-dragoste-afisPână pe 29 noiembrie, răspunde la întrebarea de concurs folosind formularul din josul paginii și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul Poveste de dragoste.

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câştigătorii vor fi anunțați în data de 30 noiembrie 2015

Castigatorii invitatiei „By the Sea” sunt:
Cambei Nicoleta
Prunescu Olivia Sorina

Despre Poveste de dragoste

Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artisti din zilele noastre. In preajma sarbatorilor de iarna, intr-un oras vechi si fermecator din Transilvania, Sebastian si Aprilia incep o frumoasa poveste de dragoste.

Doar ca nu e atat de simplu cum pare. Aflata in aria de influenta a trei barbati cu personalitati puternice, Aprilia este nevoita sa gaseasca echilibrul intre viata de adult si alegerile unei inimi de copila. E vremea Craciunului si viata ii rezerva acestei tinere frumoase si talentate doar cadourile pe care este suficient de puternica sa le primeasca. Dragostea invinge intotdeauna, sau nu?

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob si Dan Chiriac. „Poveste de dragoste” a avut parte de o echipa de exceptie. Imaginea ii apartine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnata de Calin Papura, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Vacaru si Catalin Cristutiu, iar muzica originala apartine „HaHaHa Production”. Sunet, Dragos Stanomir, iar mixajul, Cristinel sirli (Creative Sound).

„Poveste de dragoste” este produs de MediaPro Entertainment si Zazu Film. In Romania, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Din 27 noiembrie la Hollywood Multiplex.

Regulament

Comments

comments