Cosmopolitan.ro si Hollywood Multiplex te trimit in fiecare saptamana la film!

By  | 

by-the-sea-afisPână pe 22 noiembrie, răspunde la întrebarea de concurs folosind formularul din josul paginii și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul By the Sea.

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câştigătorii vor fi anunțați în data de 23 noiembrie 2015

Castigatorii invitatiei „Goosebumps” sunt:

Maria Georgiana
Oprea Anemona Aura

Despre By the Sea

BY THE SEA | PE MALUL MARII, cel de-al doilea lung metraj realizat de Angelina Jolie-Pitt, este evenimentul cinematografic care nu trebuie ratat in luna noiembrie! PE MALUL MARII este cel de-al doilea lung metraj regizat de Angelina Jolie Pitt, dupa Unbroken.

Drama ii are ca protagonisti pe Brad Pitt si Angelina Jolie Pitt, alaturi de o distributie internationala din care fac parte Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup si Richard Bohringer.

PE MALUL MARII este povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), si a sotiei sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung intr-o statiune pitoresca si linistita din anii ’70, aflata la malul marii, intr-un moment de criza a mariajului lor. Pe masura ce isi petrec timpul cu alti turisti veniti acolo in vacanta, printre care proaspat casatoritii Lea (Laurent) si François (Poupaud), dar si cu localnici precum Michel (Arestrup) si Patrice (Bohringer), cei doi incep sa se confrunte cu probleme care mocneau demult In viata lor de cuplu.

E MALUL MARII are o stilistica vizuala care aminteste de filmele si piesele de teatru ale anilor ’60 si ’70.

Alaturi de regizoarea Angelina Jolie Pitt se afla o echipa condusa de directorul de imagine Christian Berger (The White Ribbon), care a folosit sistemul sau propriu de filmare, Cine Reflect Lighting System, scenograful Jon Hutman (Unbroken), editoarea editor Patricia Rommel (The Lives of Others) si creatoarea de costume Ellen Mirojnick (Wall Street: Money Never Sleeps).  Brad Pitt i se alatura In echipa de productie, iar Chris Brigham (Inception), Holly Goline-Sadowski (Unbroken) si Michael Vieira (Unbroken) sunt producatori executivi.

Din  20 noiembrie  la Hollywood Multiplex.

REGULAMENT

Comments

comments