Cosmopolitan.ro si Hollywood Multiplex te trimit in fiecare saptamana la film!

By  | 

american-ultra-afisPână pe 1 octombrie, răspunde la întrebarea de concurs folosind formularul din josul paginii și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „American Ultra: Agent descoperit!”

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti, între 28 septembrie și 1 octombrie, pentru castigatorii extrasi pe 25 septembrie.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câştigătorii vor fi anunțați în data de 25 septembrie.

Castigatorii invitatiei „American Ultra!” din 25 septembrie sunt:

Popa Roxana
Lazar Adrian

Castigatorii invitatiei „Sexul, bata-l vina!” sunt:

Fangli Judit
Mosteanu Oana-Alexandra

Despre „American Ultra: Agent descoperit!”

Mike Howell (Jesse Eisenberg) este un tânăr ghinionist și indolent care își petrece liniștit viața alături de iubita lui, Phoebe (Kristen Stewart), într-un mic orășel de provincie în care nu are altceva mai bun de făcut decât să fumeze marijuana în fiecare zi. Viața lui Mike este însă dată peste cap când descoperă că este, de fapt, agent secret sub acoperire.

Pe măsură ce trecutul său de spion iese la iveală, Mike se trezește prins în mijlocul unei operațiuni guvernamentale foarte periculoase, iar pentru a supraviețui trebuie să-și folosească toate capacitățile sale latente de super agent.

Comedia „American Ultra” este regizată de Nima Nourizadeh („Project X”), iar scenariul este semnat de Max Landis („Chronicle”).

REGULAMENT

 

Comments

comments