Cosmopolitan.ro si Braun te invita la concurs

By  | 

Intra in competitie si poti castiga premii care te vor ajuta sa arati ca o adevarata diva.

Ce castigi?

Pentru ca stim cat de importanta este ingrijirea, te invitam, timp de 3 saptamani sa participi la competitia Braun. In cadrul acesteia, vei avea ocazia sa castigi o serie de produse pentru o frumusete de invidiat.

Premii

Silk-epil 9 Purple resize1X epilator Silk-epil 9

Tehnologia revolutionara Micro Grip Tweezer, cu pensete mai lungi și mai largi, creste performanta epilarii – facand din Silk-epil 9 epilatorul wet&dry cel mai eficient din portofoliul Braun. Combinat cu cel mai nou design geometric, acesta permite un contact mai apropiat cu pielea, inlaturand de 4 ori mai multe fire scurte de par decat ceara, astfel incat femeile sa se bucure de piele fina si catifelata pana la patru saptamani.

 

Braun Face resize1X  perie Braun Face

Braun Face, primul aparat 2 în 1 care oferă epilare faciala si curatarea porilor in profunzime, adauga 3 perii noi portofoliului său, oferind femeilor o abordare personalizata astfel incat ele sa preia controlul asupra rutinei de curatare a tenului si sa scape de imperfectiuni. Cu ajutorul periilor Extra Sensitive, Exfoliation si Beauty Sponge, alaturi de revolutionarul epilator de fata, obtinerea unui ten stralucitor nu a fost niciodata mai usoara.

 

uscator de par resize1X uscator de par Power Perfection

Fiecare uscator vine cu un varf special pentru uscare precisa si combina temperatura optima de uscare cu circulatia unui mare volum de aer pentru a asigura un finish rapid, puternic. Satin Hair 5 se lauda si cu tehnologia ionica Braun, asigurand camuflarea varfurilor razlete.

 

 

 

Regulament

Perioada de desfasurare:

Etapa 1:  28 mai – 3 iunie 2015
Etapa 2:  04 iunie – 10 iunie 2015
Etapa 3: 11 iunie – 16 iunie 2015

Concursul se incheie la: 16 iunie, ora 23:59

Extragerea castigatorilor:

Pentru etapa 1: 4 iunie Filip Sanziana, Ploiesti – Premiu: 1X epilator Silk-epil 9
Pentru etapa 2: 11 iunieDemeter Evelin, Targu Mures – Premiu: 1X  perie Braun Face
Pentru etapa 3: 17 iunie  – Iorgulescu Cristina, Bucuresti – Premiu: 1X uscator de par Power Perfection

Citeste AICI regulamentul.

Comments

comments