Cosmo și Aperol îți fac cinste la Electric Castle

By  | 

Atmosfera magică de la Electric Castle poate fi completată perfect de un cocktail Aperol Spritz, de aceea am făcut echipă cu Aperol pentru a vă oferi o experiență completă de festival.

Postează o poză creativă cu revista Cosmopolitan sau o poză la panoul nostru de la Electric Castle, posteaz-o pe Instagram, da-ne tag la contul @cosmopolitanromania, adaugă #iamcosmo, #aperolspritz și #electriccastle la postare și poți câștiga 5 cocktail-uri Aperol Spritz în fiecare zi. Premiem creativitatea, așadar impresionează-ne cu abilitățile tale de Instagramer!

Aperol Spritz este un simbol al socializării și al bunei dispoziții, fiind asociat cu muzica bună și momentele ce stârnesc dorința de a petrece. Nu puteam lipsi de la Electric Castle, acolo unde ne vom bucura de mixul a 3 părți prosecco, 2 părți Aperol și 1 parte apă minerala. Spritz up your summer!

Aperol_2

Perioada de concurs: fiecare zi de festival, 14 – 17 iulie, este și o zi de concurs.

Fă postarea până la ora 15.00, iar noi te vom anunța prin mesaj pe Instagram dacă ai câștigat și cum poți intra în posesia premiului. Acesta poate fi revendicat în intervalul 17.00 – 19.00 de la barul Aperol, în perioada 15 – 17 iulie (mai puțin joi, 14 iulie).

Postările realizate după ora 15.00 de joi intră în concursul de a doua zi, la fel și în zilele următoare, mai puțin cele din ziua de duminică, fiind ultima zi de festival.

Ce câștigi: 5 cocktail-uri Aperol Spritz pentru tine și gașca ta veselă, în fiecare zi de concurs. Un participant poate fi desemnat câștigător o singură dată, dar se poate înscrie cu mai multe poze. Premiul poate fi revendicat vineri, sâmbătă și duminică în intervalul 17.00-19.00.

Mecanism: fă o poză cu o revistă Cosmopolitan (le găsești distribuite la festival) sau la panoul nostru (poate ne și cunoaștem, dacă îți face plăcere), posteaz-o pe contul tău de Instagram folosind #iamcosmo, #aperolspritz și #electriccastle ca să te putem repera, sau cel mai sigur da-ne tag la contul nostru @cosmopolitanromania iar cea mai creativă postare este premiată cu 5 cocktail-uri Aperol Spritz pentru tine și gașca ta veselă.

Regulamentul concursului.

Mult succes și distracție electrică la festival!Aperol_1

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *