Castiga un epilator Rowenta Flower Love!

By  | 

Vara este despre piele fină, zile leneșe la soare și petreceri interminabile alături de prieteni. Pentru a-ți face vara asta și mai frumoasă, Cosmo ți-a pregătit un concurs pe gustul tău, unde poți câștiga unul dintre cele 4 epilatoare Rowenta Flower Love.

Gama de epilatoare Flower Love transformă epilatul într-un răsfăț.  Vei fi mereu pregătită pentru plimbare, iar concediile vor fi perfecte ca picioarele tale, pentru că epilatoarele Flower Love dispun de 24 de pensete cu forma Y de înaltă eficiență pentru îndepărtarea chiar și a celor mai mici fire de păr, de accesoriu de precizie pentru un contur perfect, accesoriu ce permite poziționarea aparatului pe piele la un anumit unghi pentru mai mult confort și accesoriu care are încorporate bile de masaj, ca să te bucuri de o sesiune plăcută de epilare.

Cum participi?

Concursul se desfășoară între 22 iulie și 5 august, așadar ai la dispoziție suficient timp să faci poza perfectă pentru a o posta pe profilul personal de Facebook, alături de #CosmopolitanRo #smoothskin #rowentaforeml și apoi să înregistrezi postarea în formularul de concurs mai jos. Atenție, însă, ai dreptul să te înscrii în concurs cu o singură postare! Poza trebuie să fie despre vară și despre piele fină, așa cum o vei avea după epilare.

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim pentru participare! Câștigătoarele sunt:

  • Mimi Baroiu
  • Lidia Ivasca
  • Milena Margarit
  • Elena Simion

Extragerea celor 4 câștigătoare, cu ajutorul site-ului random.org, va avea loc pe 6 august, când le vom anunța pe norocoase și pe site. Mult succes tuturor și o vară cu o piele perfectă vă dorim!

Comments

comments