Câștigă o sesiune de răsfăț la saloanele Evidence

By  | 

Moșul vine cu 3 cadouri inedite pentru cititoarele Cosmo, 3 pachete de servicii profesionale pentru păr, ten și unghii la saloanele Evidence din București.

Intră în atmosfera Sărbătorilor de iarnă cu un look impecabil, oferit de specialiștii de la saloanele Evidence. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și peste 20.000 de clienți mulțimiți care le-au trecut pragul de-a lungul timpului și game de produse de cea mai bună calitate, vei avea parte garantat de un rasfăț așa cum meriți. Iar dacă ai fost încântată de experiența ta, poți face cadou un pachet de servicii similar cuiva drag, cu ajutorul gift card-ului cadou. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook, aici.

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim pentru participare! Iată numele câștigătorilor mai jos:

Ce poți câștiga

Pachetul „Păr de invidiat” (tuns, vopsit, spălat, coafat) – Nicoleta Cambei

Pachetul „Ten impecabil” (tratament cosmetic în funcție de tipul tenului) – Andreea Ion

Pachetul „Manichiură impresionantă” (manichiură semipermanentă) – Elena Balasev

Cum te înscrii

Răspunde la întrebarea din formularul de mai jos până pe 18 decembrie, la ora 17.00, iar la ora 18.00 vom anunța cele 3 câștigătoare în postarea de concurs. Premiile vor fi atribuite în ordinea extragerii astfel: primul nume extras va primi pachetul „Păr de invidiat”, al doilea nume va primi pachetul „Ten Impecabil” iar cel de-al treilea nume va primi pachetul „Manichiură impresionantă”.

Câștigătorii trebuie să confirme premiile pe mail până luni, 21 decembrie și urmează să intre în posesia lor pe baza unei programări la salon, în funcție de programările deja existente, până pe 31 ianuarie 2016.

Mult succes tuturor!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *