Castiga o invitatie dubla la filmul Warcraft. Începutul

By  | 

POSTERPână pe 12 iunie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul Warcraft. Începutul.

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Despre filmul “Warcraft. Începutul.

Legendary Pictures si Universal Pictures prezintă WARCRAFT. ÎNCEPUTUL, o aventură eroică despre un conflict între două lumi care se ciocnesc, bazată pe fenomenul global care este jocul video creat de Blizzard Entertainment.

Tărâmul magic Azeroth se află în prag de război când civilizatia care îl populează se înfruntă cu cea mai temută rasă de invadatori: războinicii Orci, care fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o altă lume.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă fată în fată cu distrugerea, si cealaltă, cu extinctia. Aflati în tabere opuse, doi eroi se vor înfrunta într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului si căminului lor.

Asa începe o poveste epopeică despre putere si sacrificiu, în care războiul are multe fete, si unde fiecare luptă pentru ceva.

Regizat de Duncan Jones (MoonSource Code) după un scenariu scris de Charles Leavitt si Duncan Jones, filmul îi are ca protagonisti pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky si Daniel Wu.

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL. Din 10 iunie, la Hollywood Multiplex.

Ce câștigi?

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi castiga 2 invitatii duble la filmul Warcraft. Începutul!

Regulament

Perioada de desfasurare: 6 iunie – 12 iunie

Extragerea castigatorilor: 13 iunie

Premii: 2 invitatii duble

REGULAMENT

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *