Castiga o invitatie dubla la filmul The Walk. Sfideaza limitele!

By  | 

the-walkPână pe 8 octombrie, răspunde la întrebarea de concurs folosind formularul din josul paginii și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul The Walk. Sfideaza limitele!”!

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câştigătorii vor fi anunțați în data de 09.10.2015.

Castigatorii invitatiei “American Ultra” sunt:

Ardelean Maria Terezia
Crangau Simona Alexandra

Despre “The Walk. Sfideaza limitele!“

Doisprezece oameni au pasit pe Luna.  Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodata, imensul vid dintre cele doua Turnuri gemene.

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) si mentorul sau, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutati de catre o echipa internationala fara egal, care depaseste toate obstacolele, disensiunile, tradarile si nenumaratele limite pentru a-si duce la indeplinire planul lor nebunesc.

Robert Zemeckis, regizorul magistral al capodoperelor Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future, Polar Express sau Flight, foloseste din nou o tehnologie revolutionara pentru a reda o poveste emotionala, centrata pe personaje puternice.  Datorita tehnicilor vizuale novatoare si vrajitoriei IMAX® 3D, The Walk-Sfideaza limitele este un film cu adevarat pentru marele ecran, o sansa a spectatorilor de a incerca efectiv senzatia de a ajunge la nori.

TriStar Pictures prezinta, in asociere cu LStar Capital, o productie ImageMovers, The Walk-Sfideaza limitele, in care ii vom vedea pe Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon si James Badge Dale.  Regia ii apartine lui Robert Zemeckis, iar productia lui Steve Starkey, Robert Zemeckis si Jack Rapke.  Scenariul a fost scris de Robert Zemeckis & Christopher Browne, dupa cartea “To Reach the Clouds” de Philippe Petit.

Producatorii executivi sunt Cherylanne Martin, Jacqueline Levine si Ben Waisbren.  Imaginea a fost realizata de Dariusz Wolski, ASC, scenografia de catre Naomi Shohan, iar montajul de catre Jeremiah O’Driscoll.  Designerul de costume este Suttirat Larlarb.  Kevin Baillie a fost coordonatorul de efecte vizuale.  Muzica a fost compusa de Alan Silvestri.

Din  9 octombrie  la Hollywood Multiplex.

REGULAMENT

Comments

comments