Castiga o invitatie dubla la filmul Omul-Furnica

By  | 

ant-man-afisCosmopolitan.ro și Hollywood Multiplex te trimit în fiecare săptămână la film!

Până pe 16 iulie, răspunde la întrebarea de concurs folosind formularul din josul paginii și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Omul-Furnica”!

Câștigătorii invitației „Minionii” sunt:

Pastrav Daniela Elena

Damian Sorina

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câstigătorii vor fi anunțați în data de 17.07.2015.

Despre “Omul-Furnica

Etapa urmatoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima data pe marele ecran un membru-fondator al Razbunatorilor, odata cu filmul „Omul-Furnica”, realizat de Studiourile Marvel. Dotat cu abilitatea extraordinara de a se micsora ca dimensiuni, dar a creste ca forta, hotul iscusit Scott Lang (Paul Rudd) trebuie sa-si accepte eroul interior si sa-l ajute pe mentorul sau, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), sa protejeze de o noua serie de amenintari secretul ascuns in spatele costumului sau spectaculos de Om-Furnica. Confruntandu-se cu obstacole aparent de neinvins, Pym si Lang trebuie sa duca la bun sfarsit un jaf care va salva lumea.

Distributia este intregita de: Evangeline Lilly in rolul lui Hope Van Dyne, Corey Stoll ca Darren Cross aka Yellowjacket, Bobby Cannavale ca Paxton, Michael Peña drept Luis, Tip “T.I.” Harris ca Dave, Wood Harris ca Gale, Judy Greer drept Maggie si David Dastmalchian drept Kurt. Regizat de Peyton Reed si produs de Kevin Feige, “Omul-Furnica” al Studiourilor Marvel ofera o aventura plina de tensiune, cu o miza importanta.

Din  17  iulie la Hollywood Multiplex.

REGULAMENT


Comments

comments