Câştigă o invitaţie dublă la filmul Nu stinge lumina

By  | 

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs până pe 24 august şi ai şansa să câştigi una dintre cele 3 invitaţii duble la filmul „Nu stinge lumina”!

IMPORTANT

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mail-ul/SMS-ul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

De fiecare data cand stingi lumina, apare ea. Ştie că ţi-e teamă de întuneric şi se hrăneste cu frica ta, o bucură şi îi dă putere. Rebecca nu a reuşit niciodată să înteleagă ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază. De aceasta dată, Rebecca este mai hotărâtă ca niciodată să elucideze misterul, însă adevarul ar putea-o costa vieţile tuturor… în momentul în care se aşterne întunericul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Resmerita Daniela
Pelin Dumitrita-Ioana
Miciu Stela Daniela Alina

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii la filmul Nu Stinge Lumina.

În Nu Stinge Lumina, rolul lui Sophie, mama Rebeccai şi a lui Paul, este celebra pentru rolurile marcante din Prisoners si A History of Violence. Care este numele ei?

  1. Maria Bello
  2. Vera Farmiga
  3. Jennifer Connelly

Din 12 august, când ramai în intuneric, să ştii că nu eşti singur. Ea pândeşte şi savurează fiecare fior, fiecare picatură de transpiratie rece, fiecare ţipăt de groază. Aşa ca, orice ai face: Nu Stinge Lumina. Mergi la cinema şi afla cine este EA, în filmul Nu Stinge Lumina, produs de James Wan, regizorul vizionar al filmelor Trăind printre demoni şi Saw. Nu stinge Lumina. Un film distribuit de Freeman Entertainment, cu Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Billy Burke, Alexander DiPersia si Maria Bello.

Din 12 august in fiecare sala intunecata de cinema.

©2016 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 17 august – 24 august

Extragerea câştigatorilor: 25 august

REGULAMENT

Comments

comments

1 Comment

  1. Miciu Stela Daniela Alina

    6 septembrie, 2016 at 19:22

    Bună seara!
    După cum se poate vedea pe site, apar în lista câștigătorilor acestui concurs. Am primit și mesaj pe telefon, unde mi s-a confirmat că am câștigat o invitație dublă la film. Aș dori să știu ce se întâmplă deoarece nu mi se pare corect. Aseară când am fost la Cinema City Sun Plaza, am fost pusă în așteptare o oră pentru că nu mă aflam pe lista câștigătorilor. Sunt foarte dezamagită de organizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *