Castiga o invitatie dubla la filmul Mama, ce zi!

By  | 

Răspunde la întrebarea din formularul de concurs până pe 22 mai şi ai şansa să câştigi una dintre cele 3 invitaţii duble la filmul „Mama, ce zi!”

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Momente petrecute in familie… Relaxare, pace si armonie. Dar nu si-n filmul asta. Si sigur nici in filmul tau! Dupa o zi cu toti ai tai, de cate ori n-ai exclamat: “Mama, ce zi!”?

Din 13 mai, ai ocazia sa o faci din nou, impreuna cu Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson si Jason Sudeikis, care trec prin momente nebune in comedia Mama, ce zi!

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la comedia Mama, ce zi! 

In filmul Mama, ce zi!, aceasta actrita din We’re the Millers si Horrible Bosses interpreteaza rolul unei mame divortate, geloasa pe tanara perfecta cu care s-a cuplat fostul ei sot. Care este numele ei?

  1. Jennifer Aniston
  2. Rooney Mara
  3. Kate Beckinsale

Din 13 mai, Gary Marshall, regizorul Valentine’s Day si New Year’s Eve iti aduce o noua comedie plina de staruri: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson si Jason Sudeikis. Mama, ce zi! Un film distribuit de Freeman Entertainment. Hai la cinema din 13 mai!

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:
Stefan Alexandru
Prunescu Olivia Sorina
Gheorghe Alexandra

Premii: 3 invitaţii duble

Perioada de desfăşurare: 18 – 22 mai 2016

Extragerea câştigatorilor: 23 mai 2016

REGULAMENT

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *