Castiga o invitatie dubla la filmul Magic Mike XXL

By  | 

Vreți să vedeți ce rutină nouă de dans au Mike și gașca în noul film și prin ce pățanii mai trec? Cosmo și Freeman Entertainment pun în concurs 3 invitații duble, pe care le puteți câștiga dacă vă înscrieți în formularul de mai jos.

Probabil știți deja povestea lui Mike, iată la ce să vă așteptați în noul film.

„Magic Mike XXL” reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunţat la promiţătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistenţe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici „Regii din Tampa”, aflată acum în pragul eşecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzaţional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor.

În drumul către grandioasa reprezentaţie, Mike şi colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii şi învaţă mişcări surprinzătoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

Din distribuţia iniţială revin în cea de-a doua parte a filmului şi actorii Amber Heard, Donald Glover, Stephen ‘tWitch’ Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks şi Jada Pinkett Smith.

Cum te înscrii la concurs:

Perioada de concurs: 13-17 iulie

Premii: 3 invitații duble, pe care le puteți folosi doar la cinematograful Cinema City din Sun Plaza, București. Perioada de valabilitate va fi comunicată ulterior, câștigătorilor.

Mecanism: Spune-ne în formularul de concurs de mai jos ce alt actor crezi că se potrivea în gașca Magic Mike XXL, până pe 17 iulie, ora 17.00. Câștigătoarele vor fi anunțate pe site pe 17 iulie și vor fi contactate apoi prin email, pentru a-și revendica premiul.

Felicitări, Magda Cirijan, Andreea Catana și Catalina Rusu, ați câștigat câte o invitație dublă la filmul Magic Mike XXL, valabile în cinematograful Cinema City din Sun Plaza București (Piața Sudului).

Regulament

Mult succes tuturor!

Comments

comments