Castiga o invitatie dubla la filmul Lovitura de stanga

By  | 

southpaw-649019l-afisCosmopolitan.ro și Hollywood Multiplex te trimit în fiecare săptămână la film!

Până pe 13 august, răspunde la întrebarea de concurs folosind formularul din josul paginii și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul „Lovitură de stânga”!

Câștigătorii invitației „Darul” sunt:

Fangli Judit

Bogioaga Daliana

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câstigătorii vor fi anunțați în data de 14.08.2015.

Despre “Lovitură de stânga”

Regizorul Antoine Fuqua („Training Day”) si scenaristul Kurt Sutter („Sons of Anarchy”) prezinta filmul „Southpaw: Lovitura de stanga” – povestea fascinanta a lui Billy „The Great” Hope, detinatorul actual al titlului de Campion Mondial de Box la Categoria Supergrea (jucat de Jake Gyllenhaal, actor nominalizat la Oscar). Billy Hope pare ca le are pe toate: o cariera impresionanta, o sotie frumoasa si iubitoare (Rachel McAdams), o fiica adorabila (Oona Laurence) si un stil de viata luxos.

Insa cand tragedia ii loveste familia, iar managerul si prietenul lui de-o viata (Curtis „50 Cent” Jackson) il paraseste, Hope ajunge in cea mai grea situatie din viata sa. In acel moment, ii cere ajutorul unui salvator improbabil, de la o sala de gimnastica de cartier: Tick Willis (Forest Whitaker, premiat cu Oscar), un luptator pensionat, care acum ii antreneaza pe cei mai duri boxeri amatori din oras. Cu viitorul sau depinzand de indrumarea si tenacitatea lui Tick, Billy intra in cea mai grea lupta a vietii sale, in vreme ce se straduieste din rasputeri sa fie iertat si sa recastige increderea celor pe care ii iubesti.

Din  14 august  la Hollywood Multiplex.

REGULAMENT

Comments

comments