Câștigă o invitație dubla la filmul „Legenda lui Tarzan”!

By  | 

Tarzan_70x100_main_printPână pe 10 iulie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul Legenda lui Tarzan!

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câştigătorii invitaţiilor duble la filmul „Agenti aproape secreti” sunt:

Pastrav  Daniela Elena                         
Fisca  Andreea Elena       

Despre filmul „Legenda lui Tarzan

Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures prezintă aventura „Legenda lui Tarzan” care îl aduce pe Alexander Skarsgård, din 8 iulie pe marile ecrane, în rolul legendarului personaj creat de scriitorul Edgar Rice Burroughs.

Au trecut mulţi ani de când cel cunoscut ca Tarzan a părăsit jungla africană şi şi-a asumat o nouă identitate ca Lordul Greystoke, John Clayton al III-lea. Trăieşte o viaţă liniştită şi luxoasă alături de soţia lui, Jane (Margot Robbie), în momentul în care este rugat să revină în Congo drept emisar al Parlamentului pentru o tranzacţie comercială. Condus de lăcomie şi dorinţa de răzbunare, căpitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz) pune la cale un complot odios împotriva lui John, fără să ştie ce forţe este pe cale să dezlănţuie.

Alături de Alexander Skarsgård, Margot Robbie şi Christoph Waltz, în film mai joacă Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, John Hurt şi John Hurt. „Legenda lui Tarzan” are premiera în cinematografele din România pe 8 iulie, în 3D şi IMAX 3D.

Din 8 iulie, la Hollywood Multiplex!

Ce câștigi?

Răspunde la întrebarea de concurs din formularul de mai jos şi poţi castiga 2 invitatii duble la filmul Legenda lui Tarzan.

Regulament

Perioada de desfășurare: 6 iulie – 10 iulie

Extragerea câștigătorilor: 11 iulie

Premii: 2 invitații duble

REGULAMENT

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *