Castiga o invitatie dubla la filmul Bastille Day!

By  | 

Până pe 8 mai, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul Bastille Day!

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Despre filmul “Bastille Day”

Michael Mason (Richard Madden, ‘GAME OF THRONES’) e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar (Idris Elba, ‘LUTHER’, PROMETHEUS), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă.

Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contracronometru în următoarele 24 de ore, în care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că, de acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos.

BASTILLE DAY e produs de Philippe Rousselet, de la Vendome Pictures (SOURCE CODE) și de Steve Golin, David Kanter și Bard Darros, de la Anonymous Content (THE REVENANT, SPOTLIGHT, “True Detective” “Mr. Robot”). Regia îi aparține lui James Watkins (THE WOMAN IN BLACK, EDEN LAKE), iar scenariul e scris de Andrew Baldwin (JASON BOURNE) și James Watkins. Distribuția e formată din Idris Elba, (STAR TREK BEYOND, PROMETHEUS, THOR), Richard Madden (“Game of Thrones”, CINDERELLA),  Charlotte Le Bon (THE HUNDRED FOOT JOURNEY, THE WALK), José Garcia (NOW YOU SEE ME), și Kelly Reilly (“True Detective – Season 2”).

Din 29 aprilie, la Hollywood Multiplex!

Castigatorii invitatiei “Mr. Right” sunt:

Badea Florina
Pastrav Daniel Elena

Ce câștigi?

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi castiga 2 invitatii duble la filmul Mr. Right!

Regulament

Perioada de desfasurare: 29 aprilie – 8 mai

Extragerea castigatorilor: 9 mai

Premii: 2 invitatii duble

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *