Castiga o invitatie dubla la filmul Agenti aproape secreti!

By  | 

poster central intelligencePână pe 3 iulie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la filmul de animatie Agenti aproape secreti!

IMPORTANT:

Invitațiile sunt valabile doar pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti.
Invitațiile sunt valabile numai în limita locurilor disponibile și nu se pot face rezervări pentru aceste situații.

Câştigătorii invitaţiilor duble la filmul „Finding Dory” sunt:

Tanasie Alina

Rentea Stefan-Alexandru

Despre filmul “Agenti aproape secreti”

Dwayne Johnson si Kevin Hart sunt protagonistii comediei CENTRAL INTELLIGENCE, produs de New Line Cinema si Universal Pictures.

Povestea unui tocilar de care toti îsi râdeau pe vremuri, care acum e un agent CIA letal (Johnson), si care se întoarce în orasul natal pentru reuniunea de liceu.

Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia cu forta partener pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul îsi dă seama că e prea târziu să mai iasă, asa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu masina si spionaj cu risc mortal.

Central Intelligence îi mai are în distributie pe Amy Ryan (Gone Baby Gone), nominalizată la premiile Emmy, Aaron Paul (Breaking Bad) si Danielle Nicolet (The Game). Filmul e regizat de Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers, Dodgeball), scenariul le apartine lui Ike Barinholtz & David Stassen si Rawson Marshall Thurber, după o poveste de Ike Barinholtz& David Stassen.Itis produced by Scott Stuber (Ted), Peter Principato (TV’s Black-ish), Paul Young (Black-ish) si Michael Fottrell (Furious Seven).  Producători executivi sunt Ed Helms, Samuel J. Brown si Michael Disco.

Din 1 iulie la Hollywood Multiplex.

Ce câștigi?

Răspunde la întrebarea de concurs din formularul de mai jos şi poţi castiga 2 invitatii duble la animatia Agenti aproape secreti.

Regulament

Perioada de desfasurare: 28 iunie – 3 iulie

Extragerea castigatorilor: 4 iulie

Premii: 2 invitatii duble

REGULAMENT

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *