Care sunt câștigătoarele concursului #ÎnfloreșteCuNivea

By  | 

Concursul #ÎnfloreșteCuNivea a luat sfârșit, iar mai jos poți afla care sunt câștigătoarele. Cele două câștigătoare – care au respectat întocmai regulamentul concursului, adunând, în același timp, numărul cel mai mare de like-uri dintre toate fotografiile înscrise în concurs (au fost selectate pozele cu cele mai multe like-uri primite pentru postările repostate, nu pentru cele de pe conturile personale) – sunt:

Locul 1 @emara.ro – Emilia Maria Aranghel, București – 1,112 likes

Locul 2 @ohhlalalina – Alina, Cluj Napoca – 1,033 likes

Cele două premii oferite de NIVEA sunt:

  • Două nopți de cazare la hotelul Leon & Spa 4* din Arad, pentru două persoane
  • Un tur absolut special la Rozariul de la Mândruloc, care vă va face să iubiți și mai mult trandafirii, dar și să învățați să-i îngrijiți corect
  • Un voucher de transport în valoare de 500 lei

Chiar dacă nu te-ai numărat, din păcate, printre câștigătoarele concursului, nu te descuraja, căci există o metodă simplă de a le încorpora beneficiile în rutina ta de beauty – prin intermediul produselor din gama NIVEA Rose Micellair îndepărtează eficient machiajul, inclusiv cel rezistent la apă, curăță ușor, calmează și hidratează pielea. Formula cu apă de trandafiri restabilește echilibrul natural și nivelul de hidratare al tenului. După utilizare, pielea rămâne curată, iar tenul are un aspect revigorat și mai frumos.

Apa de trandafiri a fost folosită de-a lungul timpului în îngrijire, datorită proprietăților sale benefice asupra tenului. Printre acestea se numără revigorarea, hidratarea și catifelarea tenului, matifierea porilor, efectul antiinflamator și antioxidant și îndepărtarea excesului de sebum. De asemenea, poate reduce petele de pe ten, este eficientă împotriva machiajului rezistent la transfer și este delicată chiar și tu tenul sensibil.

Te poți bucura de beneficiile enumerate mai sus prin două produse: apa micelară bifazică NIVEA Skin Breathe și șervețelele micelare MicellAIR Skin Breathe. Află mai multe detalii despre noua gamă NIVEA Rose Micellair aici.

Felicitări câștigătoarelor și mult succes tuturor cosmogirls pe viitor – rămâneți pe fază pe Cosmopolitan.ro pentru viitoare noi concursuri!

Comments

comments

1 Comment

  1. Gabriela

    5 June, 2019 at 09:58

    Un cont cu mai putin de 300 urmaritori, cum a facut dovada strangerii a peste 1000 likeuri!? Sau aici nu a mai fost nevoie sa verificati sa sa dati dovada de subiectivism si discriminare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *