Cartea părului puternic, Secretele și miturile părului puternic

PANTENE & Laura Cosoi
prezintă
Cartea părului puternic
Stilul tău, oricât de special ar fi, rămâne incomplet dacă nu se desăvârşeşte prin strălucirea şi vitalitatea părului. De aceea, împreună cu PANTENE și LAURA COSOI, îți aducem în exclusivitate CARTEA PĂRULUI PUTERNIC.
Secretele și miturile părului puternic

Alegerea unei ținute, compunerea unui machiaj, îngrijirea pielii… toate sunt importante, însă pentru ca un look să fie cu adevărat impecabil, este imperios necesar ca părul să aibă un aspect atrăgător. Ai observat-o precis și în cazul vedetelor – până și cea mai plină de glamour rochie, cele mai spectaculoase accesorii sau cel mai îndrăzneț machiaj al unui star, de pildă, poate fi complet ruinat dacă părul are un aspect pleoștit, nesănătos, neîngrijit.

Care sunt secretele unui păr cu aspect sănătos şi care sunt miturile care uneori te bulversează în luarea celor mai bune decizii? Le vei putea afla din Cartea Părului Puternic, chiar prin intermediul experienţei Laurei Cosoi.

Laura Cosoi a testat efectele produselor din gama Pantene încă de când au apărut şi, de-a lungul timpului, s-a convins de eficacitatea lor. De aceea a devenit fidelă produselor şi ni le recomandă cu căldură, alături de o serie de sfaturi de îngrijire și chiar și câteva trucuri de hairstyling, în exclusivitate, în Cartea Părului Puternic.

Nu te lăsa intimidată – nu e vorba despre niciun truc elaborat. Laura ne propune o soluție simplă pentru a avea un păr frumos și sănătos – este de-ajuns să folosim produsele din noua gamă Pantene Pro-V, iar în Cartea Părului Puternic vom afla care sunt cele potrivite pentru noi, în funcție de stilul de viață, dar și în funcție de tipurile noastre de păr.

CARTEA PĂRULUI PUTERNIC poate fi achiziţionată de la toate punctele de presă din România, numai împreună cu ediția de iunie a revistei COSMOPOLITAN, iar primul capitol îl poţi descărca de mai jos.

Tot în volumul pe care îl găseşti disponibil, gratuit, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ediția de iunie a revistei Cosmopolitan, vei învăța să deosebeşti mitul de realitate în ceea ce privește îngrijirea părului.

Secretele unui păr sănătos și strălucitor sunt vânate de femei încă din timpuri străvechi, însă de-a lungul vremii, în accepțiunea populară s-au strecurat și fel de fel de „trucuri” care nu sunt, de fapt, utile, ba chiar uneori fac mai mult rău decât bine părului. De pildă, precis ai auzit cel puțin o dată că ar fi bine să îți perii părul de o sută de ori în fiecare seară. Sau că dacă ai să îți razi părul, acesta va crește înzecit, și te vei alege cu plete de Ileană Cosânzeană. Ambele practici sunt, de fapt, niște mituri perpetuate de-a lungul timpului, pe care le auzim atât de des încât suntem tentate să le credem, însă niciunul dintre ele nu conține vreo fărâmă de adevăr. Și acestea două nu sunt singurele. Iată alte câteva mituri despre îngrijirea părului care nu sunt decât niște zvonuri circulate din moși-strămoși, adunate și demontate de autoare:

Mit:Pieptănatul duce la căderea părului
Realitate: Doar în cazul unui pieptănat agresiv, firele de păr se pot degrada și rupe pe lungime, iar vârfurile se pot despica
Mit: Dacă stai mult la soare, favorizezi căderea părului.

Realitate: Nu. Razele ultraviolete pot cauza probleme ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea acesteia și deshidratarea firului, dar foliculii de păr vor continua să crească fărăprobleme.
Mit: Părul crește mai repede și mai des dacă este ras.

Realitate: Oricât ne-am dori noi, nu putem face nimic pentru a influența viteza de creștere a părului. De asemenea, nu poate fi modificată textura sau culoarea, și, cu siguranță, soluția de a te rade nu crește numărul foliculilor de păr.
Așa că, dacă mamele voastre v-au tuns scurt sau v-au ras în cap în copilărie, tot ce au obținut au fost o pereche de obraji plini de lacrimi. 🙂

Mit: Pieptănatul duce la căderea părului

Realitate: Doar în cazul unui pieptănat agresiv, firele de păr se pot degrada și rupe pe lungime, iar vârfurile se pot despica.

Mit: Dacă te perii în fiecare seară de o sută de ori, părul va fi mai mătăsos și strălucitor.

Realitate: Periatul excesiv accelerează producția de sebum, iar rezultatul va fi un păr strălucitor din cauza grăsimii.

Mit: Dacă îți speli părul prea des, ți se îngrașă mai repede?

Realitate: Nu, nicidecum. Trebuie doar să-ți speli părul de fiecare dată când este nevoie. Așa îți vei păstra firul curat și vei îndepărta impuritățile.Mit: Balsamul îngrașă părul dacă îl folosim la fiecare spălare?
Realitate: Te asigur că balsamul potrivit părului tău nu are cum să îngrașe firul de păr. 🙂 În plus, dacă ești foarte îngrijorată de această posibilitate, îți recomand balsamul-spumă Pantene Pro-V, care are o textură ușoară care se distribuie uniform și nu încarcă firul de păr. Specialiștii chiar recomandă folosirea balsamului ori de câte ori ne spălăm părul, pentru că îl fortifică și îl ajută să fie vizibil mai puternic.

Laura și Pantene te vor învăța cum să îți înțelegi părul și, mai ales, cum să-l ajuți să fie mereu puternic, cu un aspect sănătos, în funcţie de trăsăturile lui caracteristice.

Și mai multe mituri demontate, plus recomandările Laurei care te apără de greșeli în îngrijirea părului, vei găsi în Cartea Părului Puternic, împreună cu revista Cosmopolitan România, la toate punctele de vânzare presă.

Primul capitol al cărţii îl ai la dispoziţie şi apăsând butonul „descarcă” de mai jos.

Citeşte şi: CARTEA PĂRULUI PUTERNIC, numai împreună cu revista COSMOPOLITAN de iunie.


Descarcă!